tarnów - wiedeń

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bierni2010
    Classic
    • 2010
    • 25

tarnów - wiedeń

Zamieszczone przez ulysse
    Właśnie to jest w moim poście
    Ok, przeczytałem i sprawdziłem
    Zamieszczone przez ulysse
    Wsiadamy do samochodu, otwieramy szyby i zamykamy samochód siedząc wewnątrz. I teraz próbujemy otwierać drzwi od wewnątrz samochodu. Jeżeli drzwi otworzą się tz. że w tych drzwiach mamy problem z zamkiem.
    Ale wszystko u mnie działa jak ma działać, czy to z kluczyka czy to z pilota. Jedyny problem to to, że nie mogę uruchomić alarmu z kluczyka, a tylko z pilota. Po drugie, rano dioda "chodzi" normalnie. Pierwsze odpaleni i nic się nie dziej. Przy zgaszeniu już pojawia się problem. Dioda świeci światłem ciągłym przy jeździe i postoju, przy zamknięciu zamków dioda zarówno świeci światłem ciągłym ale również pulsuje. Dzisiaj oddałem samochód do mechanika, mają zobaczyć co jest grane.

[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 09:59 ]
    Zamieszczone przez ROBAL_26
    wszystko jest ok i aku i ładowanie takie jak trzeba
    Przynajmniej tyle

[ Dodano: Wto 06 Mar, 12 13:34 ]
    Zamieszczone przez ROBAL_26
    nie chcę ciebie straszyć kolego ale odradzał bym ci jakąś dłuższą pracę , sprzęgiełko może narobić trochę szkód ,może szlak trafić napinacz i bóg wie co jeszcze :? pozdro :szeroki_usmiech
    Do wymiany rolka napinająca pasek rozrządu - 380 zł z wymianą. A dioda - jutro się dowiem co i jak.
  • felix1984
    Drive
    • 2008
    • 42

tarnów - wiedeń

witam mam pytanie moze temat juz kiedys byl ale jestem w potrzebie interesuja mnie informacje dotyczace przejazdu tarnów - wieden , podobno najlepiej jest jechac autostrada katowice przez czechy az do wiednia prosil bym o informacje ile kosztuja winiety (czechy , austria + polska ) podobno oplaca sie brac winiety w tych krajach na 7 dni , ale ja jade tam do roboty wiec chyba sie opyla na dluzej oraz jakie wyposazenie musi miec auto w danym kraju , a moze ktos wie cos na temat poruszania sie autem po wiedniu i oplat z tym zwiazanych ,moze ktos nie dawno byl i wie gdzie korzystniej jest tankowac auto, bende bardzo wdzieczny za informacje pozdrawiam

jade benzyniakiem
    dobry kierowca

Komentarz

• AdamB
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 8038
      • Octavia IV (NX3)
      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

felix1984, Trasa jak napisałeś będzie jak najbardziej OK. Winiety to 7.90euro Austriacka, a czy droższa to sam skalkuluj. Czechy 10 dni 250koron, miesięczna 350koron.
      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• pstryczek
        RS
        • 2009
        • 10795
        • Superb III (3V3)

A nie lepiej prze Słowację na Wiedeń, do Bratysławy jest autostrada od Żyliny, a z niej to już rzut kamieniem i Wiedeń. Najlepiej do Katowic i jedynką na Cieszyn i Żylinę.
        Marek

Komentarz

• AdamB
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 8038
          • Octavia IV (NX3)
          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez pstrykacz
          Najlepiej do Katowic i jedynką na Cieszyn i Żylinę.
          Tak jeździłem, ostatnio pojechałem przez Czechy-Brno, dalej na Wiedeń i chyba lepiej ta droga wychodzi niż cofać się do Żiliny potem na Bratysławę i na Wiedeń. Takie moje odczucia mam po jeździe tymi trasami. Za czym z Cieszyna dobijesz się do Żiliny to już będziesz prawie w połowie Czech.
          Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• pstryczek
            RS
            • 2009
            • 10795
            • Superb III (3V3)

Tej trasy nie znam, więc nie komentuję, skoro mówisz,ze tak lepiej to wierzę
            Marek

Komentarz

Pracuję...